Wednesday, February 11, 2009

Eile sain poole aastaseks!

Ma olen küll veel vanuse poolest justkui kutsikas, aga tegelikult olen ma juba suhteliselt tark vist. Oma eilse sünnipäeva puhul panen siis kirja asjad mille olen oma 3 Nõmme teel veedetud kuu jooksul selgeks õppinud:

1. Inimesed on toredad - neil on ligipääs külmkapile.
2. Marisele meeldib magada, ja ainus moodus teda üles saada on talle mitu korda järjest käpaga pähe, näkku või silma peksta. Siiani karistust ei ole järgnenud.
3. Punktis 2 olev tegevus on tunduvalt raskem - juhul kui Kretsu juhtub ka Marise voodis olema. Tema hambad on nimelt suuremad kui Marise omad.
4. Vahvlijäätis on hea
5. Seakõrvad on head
6. Vorst on hea
7. Juust on hea
8. Hakkliha on hea
9. Metsmarja kohupiima on FANTASTILINE
10. Naabri terjer on väiksem kui mina, ja seega on mörisemise eesõigus minul.
11. Mu inimesed on küll toredad, kuid aia disainimisest ei tea nad muffigi. Pidevalt tuleb mul puuriidast puid kunstipäraselt aeda ümber paigutada, sama lugu kamina juurest saadud harjade jms-ga, kindlasti ei käi kuudis tekid - kuut on ise soe. Tekid tuleb kuudist välja tirida, ribadeks kiskuda, siis viia ahjuroop ribade peale ja ise selle kõige otsas lösutada.
12. Mänguasjad ei ole kunagi õigest kohas, neid tuleb pidevalt ümber paigutada, soovitavalt raskestimärgatavatesse ja potsensiaalselt ohtlikesse kohtadesse. Näide: pall trepiastmele.
13. Üks korralik kutsikas väljendab oma inimeste kojusaabumise üle rõõmu valju seakisa ja pere vanema koera närimisega. Kes seda ei tee, ei vääri kutsika nime.
14. Põhilised ellujäämiseks vajalikud asjad asuvad külmkapis.
15. Korralikud koerad ei maga terve öö läbi ühe koha peal, korralikud koerad vahetavad öö jooksul aset ja igaks juhuks käivad nii kella 4 paiku hommikul vaatamas kas omanik mitte nendega vahelduseks magamisele palli ei taha mängida. Juhul kui omanik vedu ei võta, tuleb hiljem uuesti proovida.
16. Teki peal on pehmem magada kui põranda peal.
17. Trepist alla tulles ei pea tabama kõiki astmeid, kui on kiire, võib sealt alla voolata-lennata.

No ja ega väga palju rohkemat ma vist hetkel loetleda ei oska. Igastahes õed-vennad-emad-isad - PALJU ÕNNE ja kuulmiseni!